welkom bij De ElborghAan de rand van het middeleeuwse stadje Elburg ligt De Elborgh op 2 hectare grond. De Elborgh is gevestigd in een historisch pand, waarvan het oudste gedeelte (het voorhuis) uit de 18e eeuw stamt. De boerderij is gebouwd op een terp, dit om tegen overstromingen van de vroegere Zuiderzee beschermd te zijn. Het pand heeft lange tijd dienst gedaan als boerderij. Later is er een excentrieke kunstenaar komen wonen die het min of meer aan de moderne wooneisen heeft aangepast. Hij heeft het huis de huidige naam 'De drie linden' gegeven. Ook heeft hij er voor zijn zeven ezels een stal gebouwd. Wij noemen het De Elborgh, met een knipoog naar de Groninger Borghen. Dit omdat wij een groot aantal jaren met veel plezier in Groningen hebben gewoond.

De Elborgh staat midden in een prachtige tuin met veel gras en een aantal oude fruitbomen, eiken, populieren, wilgen en platanen. Het landschap van de tuin is zeer divers en door bomen en struiken verdeeld in verschillende hoeken, zodat het ook buiten prettig toeven is.

De Elborgh wordt nu gebruikt als ontmoetingsruimte voor trainingen, workshops en coaching (Magissa training & coaching), maar ook als sfeerboerderij om antiek, brocante en curiosa hun weg naar een nieuwe eigenaar te laten vinden.

Informatie voor stylisten en fotografen
De Elborgh Brocante stelt haar producten graag ter beschikking voor fotoshoots. Neem voor informatie vrijblijvend contact op.
 
De Elborgh verder als webshop?
Inbreng antiek en brocante mogelijk

kijk bij - inbreng antiek & brocante - voor de voorwaarden


Magissa training & coaching
is gevestigd in De Elborgh.
MagiSSa training & coaching is gevestigd in De Elborgh
De Elborgh brocante op twitter