Chinese en Tibetaanse (bruids)kasten

Omdat onze contactpersoon in Hong Kong vertrokken is naar Parijs, stoppen
wij met het aanvullen van onze voorraad kasten.
Wat nog te koop is vindt u door op onderstaande icoon te clicken.

De Elborgh is leverancier van exclusieve, antieke, Chinese en Tibetaanse (bruids)kasten die rechtstreeks uit het verre oosten worden geimporteerd.

Onze producten komen oorspronkelijk uit alle windstreken van China en Tibet en worden in een atelier bij Hong Kong gerestaureerd, waarbij het oorspronkelijke karakter van de objecten zo goed mogelijk wordt bewaard.

De Elborgh biedt u de mogelijkheid om rustig achter uw beeldscherm onze authentieke kasten te bekijken, de oriëntaalse sfeer die ze uitstralen op u te laten inwerken en ze in gedachten in uw interieur te plaatsen. Dit is eenvoudig te realiseren, omdat elke kast op onze site uitgebreid beschreven is met vermelding van afmetingen en specifieke kenmerken.

Omdat geen twee objecten aan elkaar gelijk zijn, heeft elk object zijn eigen unieke nummer; u kiest dus niet een willekeurig exemplaar uit een serie, maar een uniek waardevol exemplaar.

Natuurlijk wilt u weten of uw favoriete “digitale” kast in werkelijkheid ook dat speciale sfeergevoel bij u opwekt. U wilt dus oog in oog komen te staan met het de kast van uw voorlopige keuze. U wilt het hout aanraken, de deuren openen en die speciale geur die deze kasten omgeven opsnuiven.

Bent u geïnteresseerd geraakt? U bent van harte welkom in De Elborgh. Bel ons of stuur ons een berichtje, dan maken wij een afspraak en komt u geheel vrijblijvend langs. Wij houden het object van uw keuze zolang voor u vast.


meer kas informatie...
kast informatie...